English version

Praktisk

Temadage og workshops udvikles med udgangspunkt i jeres hverdag og sammensættes efter ønske. Workshops varer typisk 3-6 timer, mens temadage kan vare 1-2 dage, eller afvikles som en række fyraftensmøder af 2-3 timers varighed. Vi starter med et indledende møde hos jer, hvor vi afklarer forventninger til form, indhold og udbytte.

Kurser og undervisning udvikles med udgangspunkt i jeres hverdag og kan opbygges, så de indgår som en del af et længere udviklingsforløb i virksomheden. Varigheden er typisk 1-2 dage. Vi starter med et indledende møde hos jer, hvor vi afklarer forventninger til form, indhold og udbytte.

Konsulentforløb sammensættes efter ønske og kan løbe over 1 til 12 måneder. Vi starter med et indledende møde, udarbejder en plan for forløbet samt samarbejdsaftale. Ved større opgaver samt når der kræves andre kompetencer end mine, trækkes der på mit netværk.

Facilitering, konsulentopgaver samt teambuilding kan gennemføres på engelsk. Samtlige aktiviteter prisfastsættes efter aftale.

 
SenseMaker ApS • Rasmus Nyerups Vej 9 • 5000 Odense C • Tlf.: 26 14 04 34 • Email: sandra@sensemaker.dk