Grundlæggende Lederuddannelse

Aldrig i kursismens historie har én underviser inspireret så mange. Modtag min uforbeholdne TAK! Med mig tager jeg i særdeleshed de mange gode erfaringer fra gruppearbejdet og rollespillene. Din feedback er saglig og på et usædvanligt højt niveau.

Du er rigtig god til at inddrage alle i undervisningen. Formen med ”tavle”-undervisning og gruppearbejde er godt fordelt. Du er rigtig god til at motivere. Ja, jeg kunne blive ved. Du er god til at undervise. 

Du har været en meget levende underviser. Du solgte din viden på en god måde. Du har fanget min opmærksomhed mere end andre. 

Godt. Levende undervisning. Spændende fortæller. 

Rigtig god til at fange mængden og lytte, så hver enkelt føler sig noget værd. Super god! 

Super stemning, engagement og vilje til at lære fra dig. Højt humør og evne til at inddrage alle. Tak for et suverænt forløb. 

God energi. Fanger folk. Takker for et super godt og lærerigt forløb. Er blevet bedre og har lært. Det er i hvert fald tilbagemeldingen. Glæder mig til et forhåbentligt godt samarbejde, hvis vi kan finde idéen, prisen og kvaliteten sammen. 

Fantastisk til at formidle din lærdom og få skabt en tryg og kreativ stemning i ”dit lokale”. Vil tænke på dig som mit forbillede, når jeg skal stå frem. 

God teori. Godt med øvelser/tests, God til at gribe nuet og tale ud fra hvor vi er. God til personlig feedback. 

Du er god til at skabe kontakt til dine kursister, selv dem, der sidder og ”gemmer” sig.

Undervisningen har været super. Dit dejlige væsen, sjov spontanitet, har givet mig/os rum til at udfolde os, skabe os tosset. Rigtig god undervisning.