Om SenseMaker

SenseMaker er en konsulentvirksomhed, der ejes af Sandra Greve, som er uddannet inden for marketing, kommunikation, organisation og ledelse samt Executive Master in Business Administration fra Henley Business School. Dette kombineret med 25 års erhvervserfaring. Se CV.

Et særligt fokus på komplekse udfordringer

Sandra er optaget af det på kanten af det traditionelle ledelsesfelt, hvor de traditionelle teorier og værktøjer kommer til kort. Der er fokus på nyeste trends og tendenser samt ledelse, kommunikation og organisering, når konteksten er kompleks eller kaotisk.

Når den halve, der mangler, er dig selv!

Som en del af undersøgelsen til sit MBA speciale, har Sandra udviklet et framework med 6 1/2 værktøjer, der kan øge meningsskabelsen og føre til mere målrettet og sikker handling i komplekse situationer. Som en del af dette blev gennemført felt-undersøgelser i militærets traume ledelses program. Sandra har desuden skrevet artikler om ledelse i kompleksitet og kaos. Hent artikler under Publikationer.

Undervisning, vejledning, censur, studiestøtte

Sandras fagområder er primært: ledelse, kommunikation, samarbejde, det personlige lederskab, facilitering, improvisation, kreativitet og innovation, entreprenørskab, videnskabsteori og metode, men hun har også undervist i markedsføring, HR og projektledelse. Se undervisningsportefølje.

Du har evnen til at rumme kompleksitet. Du er enormt lytbar og imødekommende og får folk til at føle sig tilpas. Du er nem at få adgang til, selvom man ikke kender dig.

Christel Aulkær Moll, Chefkonsulent
UCL