Konceptudvikling

Hvad du ønsker, skal du få.
Ved du det ikke, får du det også!

Ønskes et kursus, workshop eller et undervisningsforløb, der er udviklet specielt til jeres behov? Måske har I udfordringer i samarbejdet. Måske ønsker I at vision og værdier lever mere i organisationen. Måske ønsker I mere glæde. Måske ved I det ikke helt, men I ved, at løsningen skal være helt unik og tilpasset til jeres situation.

Eksempler på tidligere konceptudviklings-opgaver

  • Udvikling af fire dages ledelseskoncept for ledere på 3 niveauer op til Executive level hos PostNord, midt i en større fyringsrunde og koblet til strategi, vision og værdier
  • Udvikling af intensivt træningsforløb af indsatsledere ved Fighter Wing Skrydstrup i ledelse i kompleksitet og kaos via planspil og fuldskala-øvelse
  • Udvikling af fire medarbejderdage for Odense Vandselskab i deres 6. værdi: Humor
  • Udvikling af erhvervsnetværket KaosKlub via LedelsesAkademiet Lillebælt
  • Udvikling af intensivt træningsforløb af nye amerikanske Vestas Towers teamledere i ledelse og kommunikation og samarbejde, som hjælp til nyetableret tårnfabrik i USA

Videregående uddannelser kan også konceptudvikles
Hvordan kan undervisning på videregående uddannelser gøres mere spændende?

Her er to eksempler fra 2021 på konceptudvikling af to forskellige undervisningsforløb, hhv.: “Videnskabsteori og Metode” på Professionsbachelor i E-Handel samt specialiseringsmodulet “Lærerens Lederskab” på Læreruddannelsens 7. semester.

Hvordan kan studerende på Professionsbachelor i E-Handel lære Videnskabsteori på en måde, der tænder deres digitale mindset?

Hvordan kan en skuespiller hjælpe lærerstuderende med at udøve klasseledelse? Skuespiller Iben Dorner krydrede specialiseringsmodulet “Lærerens Lederskab” ved at hjælpe med at gennemspille svære situationer, fra deres praktik-periode. For eksempel indtog Iben rollen som ekstrem skoletræt teenager med nul interesse for at modtage undervisning. Ligeledes, som uddannet lærer, der foreslår metoder, som den unge lærerstuderende har det skidt med at skulle udføre.

Sandra er karakteriseret ved at have et vindende væsen, et positivt livssyn og en energi, der betyder at fremdrift og nye tanker kommer i spil på en anderledes og produktiv måde....”

Eiler Skovbjerg
Daglig leder, LedelsesAkademiet Lillebælt